Voorstellen

Als adviseur en projectmanager heb ik gewerkt aan grote en complexe her- en gebiedsontwikkeltrajecten en was daarvoor werkzaam in verschillende functies en rollen, zoals architect, ontwikkelaar, gedelegeerd opdrachtgever, directievoerder, projectmanager uitvoeringsprojecten, projectdirecteur en brandveiligheidsadviseur.
Als manager ben ik breed inzetbaar voor zowel projectmanagement als sparringpartner en rechterhand van de opdrachtgever. Deskundig, vasthoudend, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs en met dusdanige ervaring om in veel situaties op gepaste wijze te kunnen acteren. Mijn managementkwaliteiten zijn erop gericht om de gewenste doelen te bereiken. Ik ben in staat om problemen snel te doorgronden, kan snel schakelen en overtuigend besluiten nemen. In alle gevallen behoud ik het overzicht en straal ik rust uit. Ik ben recht door zee en als het moet diplomatiek, ik beoordeel deskundig en objectief.
De problemen pak ik op systematische wijze aan, het belang van de opdrachtgever staat altijd centraal. Ik beoordeel de issues vanuit meerdere invalshoeken en adviseer daarbij pragmatische oplossingen en draag alternatieven aan.
Ik ben altijd op zoek naar de samenwerking tussen teams en partijen en combineer het totaal aan ideeën vanuit een integrale blik om een optimaal eindresultaat te behalen met de focus op de mens, het projectbelang en de kostenbeheersing.
Kortom, een manager en vakman pur sang, resultaatgericht met scherp inzicht en gevoel voor politieke verhoudingen en met sterke onderhandelkwaliteiten. Ik weet daarbij vanuit een mensgerichte benadering de projectteams altijd weer te motiveren en gemotiveerd te houden richting eindresultaat.

 

Behalve het managen van complexe bouwprojecten heb ik geadviseerd bij het tot stand komen van contracten en aanbestedingsprocedures. Daarbij heb ik ruime ervaring met het werken in bestuurlijke omgevingen, waaronder RVB, justitie onderdelen,monumentenzorg en gemeenten. Ik ben ervaren in het voeren van onderhandelingen met meerdere stakeholders in complexe situaties en in het uitvoeren van herontwikkelingsprojecten, waar het van belang is dat het primair proces van de opdrachtgever zo min mogelijk hinder dient te ondervinden.
Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen zowel de publieke als private sector. De afgelopen jaren heb ik mij met name ingezet voor de Gemeente Leusden als contactmanager en realisatie manager, voor de TU Delft als realisatie manager.

 

rv_6222__FCO_Smoelenboek_Bruinsma